In Venloo is Maartje al een jaar op zoek naar een date

Ik ben maartje en heb altijd pech met mannen ondanks alle teleurstellingen blijf ik hopen en geloven dat het eens beter met mij zal gaan.Ik ben single en zit er al een tijdje mee om wel nu een date te zoeken maar het lijkt alsof alles tegen val.Het is nu al negen maanden dat ik alleen ben.

 

Ik ben al een jaar op zoek naar een date.Wat moet ik nu eens eindelijk doen dat het mij zal lukken. Zal ik op een datingsite een bericht plaatsen? Dan twijfel ik weer ,omdat ik denk dat mensen mij zullen zien.Ik ben single en ik heb er genoeg van om allen naar de televisie te kijken en ook nog alleen de boodschappen tehalen.Ik werd op een dag verdrietig toen ik alleen aan tafel zat de tranen rolden over mijn wangen.Ik voelde mij eenzam en alleen.Dit moet nu ophouden zei ik luid op.Ik stond op en plaatste een bericht op een bekende datingsite.Ik krijg een bericht van ene Peter die aangeeft interesse in mij te hebben,omdat hij ook single is. we beginnen elkaar berichten te sturen. Maar op een zekere dag kreeg ik een bericht waar in er stond geschreven” lieve marie  hoe gaat het jou? Ik heb jou de hele avond gemist mijn liefste” laat gauw wat van je horen.Ik begreep dat het niet voor mij bestemd.ik stuurde Peter een bericht om hem te laten weten dat hij zijn bericht voor de verkeerde persoon heeft verzonden. Peter belde mij gelijk op aan mij tezeggen. Dat het een oud bericht is van een dame met wie hij een relatie heeft ,maar dat ik helemaal geen aanstoot hoeft te nemen. Ik begon hem te wantrouwen.Hij vroeg mij om een date met hem te hebben maar ik durfde niet ik was bang dat hij mij zou bedriegen.Ik probeer het weer op de dating site.We zij nu al 3 maanden verder en ik ben nog steeds op zoek naar een date ik vraag mij zelf af als ik te kieskeurig ben ,maar dat is het niet ik ben heel bang geworden om in de maling genomen te worden.Op een zekere dag kreeg ik  een bericht van een Paul die in zijn bericht aangeeft dat hij mij heel leuk vind en dat hij graag een date met mij wil hebben. Nadat wij een paar keren  telefonisch tot elkaar hebben gesproken stemde ik wel toe om een date met Paul te hebben.Paul zegt aan mij dat ik voorkeur bij hem heb  niet alleen omdat hij mij leuk  vind ,maar ook omdat ik in Venlo woon. Paul heeft in Venloo veel herinneringen ,omdat hij daar zijn tiener jaren heeft doorgebracht. Maartje is heel blij ,omdat haar wens eindelijk in vervulling gaat om een date te hebben.  Als Maartje Paul ontmoet vertelt ze aan hem dat hij haar liever alles eerlijk verteld omdat zij al een jaar heeft gewacht op een date. Ze vertelt aan Paul wat haar is overkomen met Peter. Paul beloofde haar trouw te zijn en  Merel genoot van haar lang verwachtte date.