Merel komt uit Middelburg en zoekt een boer om te daten

Ik ben Merel en ben als receptioniste werkzaam in een bekende hotel.Door mijn werk heb ik verschillende mensen leren kennen. Ik hou van mijn werk en ben altijd beleefd. Ik ben een aantrekkelijke vrouw en heb veel relaties gehad,maar dit alles deed omdat ik nooit genoeg geld had.

 

ik ben een vrouw die heel veel durf

Ik wilde met alles meedoen en als ik een relatie had waarbij ik niet aan mijn trekken kon komen beeindigde ik het. Mannen vonden mijn vreemd en de mannen waarmee ik samen werkte hadden heel veel over mij te kletsen,maar het scheelde me weining. Ik had plannen om een nieuwe auto te kopen dus moest een manier zoeken om aan geld te komen. Er was een boer die vaak in het hotel kwam.De boer is altijd alleen in het hotel komen logeren. In de bar van het hotel kocht hij de duurste dranken en de duurste gerechten. Hij was een heel rustige man. Ik loerde hem altijd om iets aan hem te zeggen maar het lukte mij niet, omdat er altijd iemand in de buurt was. Hij groette altijd vriendelijk.Ik vond hem leuk en keek altijd naar hem.Ik ging na in welke kamer hij sliep en ikschreef mijn telefoon nummer op een stukpapier met de woorden.Ik vind jou leuk en wil graag een date met jou bel me alstubief op en ik schoof het onder zijn deur in zijn kamer. De boer belde me de volgende ochtend en zei goedemorgen wie ben jij?ik gaf aan dat ik de receptioniste ben en dat ik graag een date met hem wil.

 

Ik spreek af met de boer

De boer zegt mij ook leuk te vinden ,maar dat hij niet tot mij durfde te praten. Hij zei aan mij dat hij de volgende dag weg moet ,omdat hij de lonen moet uitbetalen.Ik vraag hem als ik heb vrij mag bellen hij gaf mij de tijden door waarop ik hem kon bellen,omdat hij samen woont met zijn vrouw moest ik rekening houden maar dat kon mij niet schelen. Ik vroeg aan de boer wanneer hij klaar is voor een date met mij. Hij zei aan mij dat wij elkaar maandag avond kunnen ontmoeten. Hij en ik dronken een wijntje een spraken over heel wat. Hij vroeg mij vanwaar ik vandaan kom en ik zei aan hem uit Middelburg. Ik zei aan de boer dat ik zie dat hij goed verdient omdat hij duur moest betalen voor een hotel kamer waar ik werk. De boer vroeg aan mij wat ik nog graag zou willen, ik zei aan hem dat ik opzoek ben naar een boer  die met mij een date wil.De boer lachte en zei dat ben ik toch. De boer vraagt aan Merrel als zij samen met hem naar een hotel wil gaan. Als wij in de kamer zijn vertelt de boer aan mij dat hij thuis geen liefde krijgt. De boer zegt aan mij dat dat de rede is waarom hij in het hotel is zo af en toe. De boer zegt dat hij blij is met mij. Ik zei hem dat ik allang op zoek ben naar een boer om een date te hebben. De boer en ik hadden samen een leuke date.We hadden nog 2 maanden contact,daarna heb ik hem niet meer gezien.Ik ging daarna  op een datingsite, want ik wilde weer iemand leren kennen en dat ging binnen 2 dagen.Ik ben nogsteeds op die bekende datingsite en ik vind het fijn.