Mijn date uit Goes is een stripper!

Mijn date uit Goes is een stripper!

Ik ben een dame van 24, ben schoolgaande en woon in Middelburg. Ik wilde eens proberen hoe het is om op een date te gaan. Ik keek uit naar jongens van de school, maar geen van hen bleken echt mijn type te zien. Ik wilde dus een uitdaging voor mijzelf. Ik ben naar een dating website gegaan en heb daar mijn advertentie geschreven. Ik schreef dat ik graag op een date wil met iemand die ook wel een leuke tijd wilt hebben met mij zodat wij elkaar ook beter kunnen leren kennen. De volgende dag al had ik 1 reactie. Ik had gehoopt op meer, maar er was maar 1. Ik keek naar zijn profiel en hij was een goed uitziende man. Zijn beschrijvingen en dergelijke zagen er ook goed uit. Ik ben er maar voor gegaan. We hebben met elkaar afgesproken in een restaurant.

 

Date in een restaurant

Onze date was in een kleine restaurant. Het was klein, maar zag er goed uit. Het eten was ook erg lekker. We spraken over allerlei ditjes en datjes en ik sprak voornamelijk over mijn school. Ik moest via mijn opleiding stage lopen en dat was tevens ook  mijn baan. Ik kreeg er betaald voor. Ik kan wel uren praten wanneer ik daarover begin, omdat ik het zo leuk vindt. Ik vroeg hem naar zijn baan en hij zei dat hij een brandweer is. Interessant natuurlijk. Hij wilde echter niet veel vertellen erover. Onze date verliep goed en we sloten het af met een kus.

 

Een stripper!

Ik ben 2 dagen daarna bij mijn vriendin gegaan. Zij had al enige tijd relatie problemen en wilde graag met mij ontmoeten om het uit te praten. Wij zijn al jaren lang vriendinnen en we zijn er altijd voor elkaar. We gingen naar de zelfde school in Goes, zowel basisschool als middelbare school. Na de middelbare school hebben we beiden een andere studie richting gekozen, maar we wonen nog steeds en Goes en zijn nog steeds beste vriendinnen. Zij vertelde mij toen, dat ze er zo mee zat dat zij zin had om eens lekker uit te gaan. Ik vond het ook een goed idee en we hadden afgesproken voor die zelfde avond. Ik had verder niets meer gehoord van mijn date en was zelf ook een beetje bang om hem te bellen. Ik heb toch geprobeerd hem te bellen, maar ik kreeg geen gehoor. Mijn vriendin en ik zijn toen uit gegaan. We hadden een paar drankjes op en besloten naar de club te gaan. Ze hadden ‘ladies night’ daar. Echt iets wat wij beiden konden gebruiken. Mijn vriendin had relatie problemen en ik date problemen. Nou, de man die op toneel kwam zag er echt goed uit. Hij had een brandweer pak aan en begon zich langzaam uit te kleden. De moves die hij maakte, maakten ons beiden gek. Toen ik geld in zijn broek wilde zetten zag ik dat het mijn date was. Ik weet nu wat voor brandweer man hij is.